21.11.08    מרכז שירות ומכירה I טלפונים חיוניים I צור קשר I ENGLISH I FRANÇAIS 
         חזרה לעמוד הבית
קיסריה ורוטשילד מועדון גולף תיירות נמל קיסריה פארק העסקים קאנטרי קיסריה קהילה ותושבים נדל"ן בקיסריה
מידע כללי שטחים להשכרה שרותים בפארק חברות בפארק אחריות חברתית מועדון מנכ"לים
כשתעשייה פוגשת אמנות

הסטודיו של גלית בשיתוף פעולה ייחודי עם התעשיין עמוס בר-און הבעלים של גליל- און מפארק העסקים קיסריה, הציג תערוכת עבודות תלמידים בין התאריכים 11-13 באוקטובר.



גלית שטיינברג - מורדוב מקיסריה היא אמנית המתמחה בפיסול בעיסת נייר וביצירת רהיטי קרטון.
מורדוב ידועה בכל האזור כגורו של עיסות הנייר, ולה שורה ארוכה של תלמידים מכל האזור הפוקדים את הסטודיו שלה, הפועל כבר למעלה מ-15 שנה.
עמוס בראון, הבעלים והמנכ"ל של מפעל הנייר גליל-און, חי ונושם נייר וקרטון מאז ירש את המפעל המשפחתי בפארק העסקים קיסריה.
בראון, הידוע כמעורב בקהילה, וכמי שתמיד מוכן להירתם למשימה חדשה, תורם מזה שנים בשמחה ובנדיבות את שאריות תוצריו לסטודיו של גלית שישמשו חומר גלם לעיסות הנייר.
שיתוף הפעולה בין הסטודיו למפעל עלה השנה שלב, כשבראון החליט לפנות את מחסני גלילאון לטובת תערוכת הסיום של תלמידי הסטודיו של מורדוב.
במשך שלושה ימים יהפכו המחסנים לגלריה ויציגו עשרות יצירות אמנות עשויות נייר.

מורדוב: "תהליך היצירה בעיסת נייר משול לתהליך לישת הבצק. ישנה השרייה, לישה וסחיטה, ואחר כך ערבוב המרכיבים עם הרבה אהבה. יתרונה הגדול של העיסה במגוון השימושים שניתן לעשות בה, מאמנות שימושית ויומיומית ועד אמנות לשם האמנות.
העיסה היא חומר ידידותי למשתמש ולסביבה, ניתן לעצב אותה בקלות, לצבוע ולקשט ולשוות לה גימור ומראה שונים. תהליך העבודה מאופיין ביצירת יש מאין. המגע, הריח והמרקם הופכים את היצירה לחוויה רב חושית."

לאתר הסטודיו של גלית לחץ כאן

«חזרה
חפש חפש
לוח מודעות
מפת קיסריה
רשימת בתי עסק
לוח אירועים
© כל הזכויות שמורות לחברה לפיתוח קיסריה תנאי שימוש באתר מפת האתר הפוך לעמוד הבית הצטרף לרשימת דיוור
created by CyberServe
content by COL
designed by Yarkoni